zaterdag 9 november 2013

Weer Opkikkeren

Gisteren heb ik weer een heerlijke dag gehad bij de St. Opkikker. Deze keer niet in de schoonheidssalon, maar als visagiste bij de fotoshoots. Het is elke keer weer een feestje om mee te mogen werken aan een onvergetelijke dag voor zieke kinderen en hun familie. Wat is het mooi om al die glunderende gezichtjes te zien als ze brandweerman of politie-agent mogen zijn, lekker gaan zwemmen of met dieren knuffelen, en al die andere activiteiten die ze kunnen doen.


Natuurlijk is het in de schoonheidssalon altijd heerlijk om een gezichtsbehandeling te krijgen, je nagels te laten lakken, met mooi haar de deur uit te gaan. Ja, en soms kan het wel eens lang duren voor je aan de beurt bent voor een mooie make-up, en moet je lang staan te trappelen van (on-)geduld als de visagiste nog bezig is met iemand anders.



Het was een erg leuke ervaring om nu eens de visagie te doen bij de fotoshoots. Samen met de fotograaf iedereen op z'n mooist op de foto zien te krijgen. Een heel belangrijk moment tijdens de Opkikkerdag, want het is een mooie herinnering aan deze geweldige belevenis. Het geldt natuurlijk niet voor ieder gezin, maar voor enkele zal het ook veel troost bieden als hun dierbaar kind er niet meer zal zijn. Helaas komt dit ook voor, maar ik ben blij dat ik dan in ieder geval een bijdrage heb kunnen leveren aan even een dag zonder zorgen, vol met leuke activiteiten en met vele blije gezichten.

Helaas is het voor mij dit jaar al weer de laatste keer dat ik naar Zeewolde ben geweest, maar volgend jaar zijn er gelukkig weer nieuwe kansen om de kinderen een geweldige dag te bezorgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten